VIBORG AFD. - DANSK POLITIHUNDEFORENING
OMRÅDER
FORSIDEKALENDERBESTYRELSESIDSTE NYTPOLITIHUNDEN

Hvalpe/unghundekursus

Primært for større brugshunderacer og større brugshundeblandinger (op til 8 mdr.)
Kurset indeholder grundliggende hvalpetræning.
Bl.a. Kontaktøvelser, miljøtræning, indkald mv.

Det er værd at bemærke, at træningen udelukkende er baseret på belønning, hvor positive adfærdsmønstre belønnes. Dette opmuntrer til en positiv og glad tilgang til træning og hjælper med at opbygge tillid og tillidsfulde relationer mellem hvalpen og ejeren. Ved at fokusere på belønningsbaseret træning skaber man en positiv indlæringsoplevelse for hvalpen, hvilket i sidste ende fører til en mere lydhør og træningsparat hund.

Hvalpehold Dansk Politihundeforening Gågaden Viborg

Næste Hold:
Indskrivning og introduktion, samt 1. træningsgang,
søndag den 25. februar 2024, kl. 14.00

Herefter vil træningen vil foregå mandage kl. 18.15

Vaccinationsattest og forsikringsbevis (både ansvar og udvidet forsikring) skal forevises denne dag, samt kvittering for betaling.

Kursusgebyret er 1100,00 kr. for 11 gange, Kursusgebyret skal betales ved tilmelding til: Reg. nr. 7845 Konto nr. 1028886
Husk at skrive hundeførerens fulde navn.

Øre- og halekuperede hunde optages ikke. Hundeføreren skal være minimum 15 år.

Yderligere information og tilmelding:
Louise Andersen 26 79 93 46

Bemærk i øvrigt følgende:

• Alle hunde skal være vaccineret, forsikret (udvidet ansvar) og bære hundetegn.
  • Der trænes uanset vejret.
  • Lektionerne er hjælp til selvhjælp. Hvor lydig hunden bliver, er i høj grad afhængig af hjemmetræningsindsatsen.
  • Ingen løse hunde uden aftale med instruktøren på vores arealer.
  • Hunden bør ikke have spist lige inden træning.
  • Hunden skal være luftet inden træning. Anvist areal omkring klubhuset kan benyttes.
  • Hundeføreren har ansvaret for at fjerne sin hunds efterladenskaber på træningspladsen.
  • Parkering er forbudt på vejen, der henvises til parkering ”rundt om søen”, under hensyntagen til de andre kursister.
  • Der anvendes træning efter belønningsprincippet, husk derfor rigeligt med ”hundeguffer’e”.
  • Husk frisk vand til hunden
  • Meld afbud til din instruktør, hvis du er forhindret i at møde til træningen.
Ret til ændringer forbeholdes