×
GRENAA
7
6
5
4
3
2
1
OMRÅDE
OMRÅDER
FORSIDEÅbent HusHvalpemotivationLydighedsholdKontakt
Logo

GRENAA PH; HVALPEMOTIVATION

Hvalpemotivation, der starter hold 2 gange om året og der er tilmeldding, når der er åbent hus i marts og august måned
Næste hold starter søndag d. 24. marts kl. 11.00.

Lektionsplan fra efterår 2023 opdateres inden næste hold starter
Der trænes søndage 11.00.
Med forbehold for ændringer.
Før hvert fremmøde- tjek din mail/sms eller vor hjemmeside.
Ved hver lektion skal der udover det individuelle for lektionsgangen altid medbringes 2*legetøj, fast line, gode godbidder, gerne foderet- gerne forskellige og i små/forskellige størrelser, samt skål+vådmad og ske. Samt et håndklæde til hvalpen.

1. lektion – grundteknikker, kontakt opstart af grundøvelser, socialisering- er med i hver lektion i forskellig grad. medbring diverse godbidder, skål, ske og leverpostej, dåse-vådhundemad el.l.

2. lektion – kontakt, samarbejde, videre udvikling af grundteknikker, grundøvelser m.m. Medbring 2*ens legetøj 

3. lektion – indkald og kontaktsøvelser del 1 medbring skål, ske, lang line 5-10m samt noget ekstra godt fx.leverpostej, dåse-vådhundemad

4. lektion - indkald og kontaktøvelser del 2 m.m. Medbring skål, ske, vådmad el.l., lang line 5-10m + en ekstra skål, ske, og en medhjælper.

5. lektion – samarbejdsøvelser Medbring forskellige materialer 5-6 ting, plast, metal, træ, stof, gummi i størrelser svarende til låg fra syltetøjsglas, plastbøtter, musemåtte m.v.

6. lektion – lineføring, afdækning, apport Medbring 2*ens legetøj, opstart af programtræning igennem kontakt og samarbejde

7. lektion – lineføring/plads, afdækning, apport m.m. Medbring 2*ens legetøj, programtræning igennem kontakt og samarbejde

8. lektion – lineføring/plads, afdækning, apport m.m. Medbring 2*ens legetøj, programtræning igennem kontakt og samarbejde

9. lektion - lineføring/plads, afdækning, apport m.m. Medbring 2*ens legetøj, programtræning igennem kontakt og samarbejde

10. lektion – Afslutning og repetition m.m. medbring gode belønninger/godbidder og 2*ens legetøj m.m.

Det er meget hensynsfuldt at melde afbud, hvis du er forhindret til træning.
Afbud sendes via mail til; hundekonsulenten.toft@gmail.com - eller sms på; 21410139
Der undervises en gang ugentligt normalt om søndagen
Vi holder pauser og teori i forbindelse med træningen, da giver klubben kaffe/the, jeg vil bede jer om at medbringe jeres egen kaffekop fra gang til gang.
Hvalpen bør! ikke have spist før træning om lørdagen, om onsdagen bør! den have haft en dag med begrænset stimuli/bevægelse og ikke være aftenfodret.
Med venlige hilsner og på glædelig vov-gensyn
Adfærdskonsulent & Instruktør Susanne Toft
Politihundeforeningen Grenaa Afd.

Husk at tage hensyn med afstand, byt og del helst ikke træningsgenstande.
 

HVALPEMOTIVATION

Hvalpemotivation for civile hundefører

Hvalpemotivation i Dansk Politihundeforening, Grenaa afdeling er baseret på positiv forstærkning og foregår på hvalpens præmisser. Det skal være sjovt for både hvalp og hundefører.

Vor hvalpemotivation er ikke kun for politiets hundefører, men alle civile hundeejere kan deltage.

Hvalpeholdet træner på lørdage kl. 11:00 eller onsdag kl. 18.30 alt efter hvor meget hvalpen kan kapere. Efter træningen er der fælles kaffe med evaluering af dagens træning.

Hvalpetræningen er målrettet hvalpe der er fra 8 uger til ca. 6 måneder. 

På dette hold lærer hvalp og hundefører at få en god kontakt til hinanden, motivation til at træne og lære, arbejde med hvalpens byttedrift samt en grundlæggende lydighed.

Hvalpetræningen består af kontaktøvelser og lydighedsøvelser, der udbygger og forstærker samarbejdet mellem din hvalp og dig som hundefører. Du og din hvalp vil også blive introduceret til nogle af de øvrige momenter/øvelser der indgår i Politihundeforeningens lydighedsprogram.

Da en times hvalpetræning kan være meget lang tid at arbejde i for en hvalp, vil der blive skiftet mellem øvelser, teori og socialisering, så din hvalp ikke bliver alt for træt. Det er vigtigt at din hvalp oplever træningen positivt og sjovt, så den vil være motiveret til at lære mere og glæde sig til at komme igen.

Har du spørgsmål vedr. vores hvalpemotivation eller ønsker at starte på et af vore øvrige hold, som f.eks. lydighed eller Rally, så mød op til vor introduktion til nye hold på vor træningsplads på Næsgårdsvej 3B.