×
GRENAA
7
6
5
4
3
2
1
OMRÅDE
OMRÅDER
FORSIDEÅbent HusHvalpemotivationLydighedsholdKontakt
Logo

Rally-lydighed i Grenaa PH.

Rally lydighed er hundetræning på en sjov måde – både for fører og hund.

HVEM KAN TRÆNE RALLY-LYDIGHED?

Rally-træning er en god måde at stimulere sin hund på. I træningen lærer man sin hund en masse grundlæggende øvelser, som også er anvendelige i hverdagen, samtidig med at man opbygger et unikt samarbejde. Hunden har det sjovt, bliver kreativ og får øget kropskontrol, og det styrker samarbejdet mellem hund og fører. Alle kan træne Rally lydighed, uanset grund-niveau, og uanset om man ønsker at deltage i konkurrencer eller ej.

Du er velkommen til at komme og se om det er noget for dig.

HVORNÅR?

Hver lørdag kl. 10.00 er der Rally lydighed i Grenaa Politihundeforening, som et alternativ eller supplement til lydighed. Vi vejleder hinanden og øver os i et godt samarbejde hund og fører imellem. Undervejs lærer du meget om kommunikation med din hund.

Vi ønsker også at socialisere vores hunde, så der vil altid blive lidt tid til fri leg.

Rally-lydighed er, som navnet antyder, en hundesport baseret på lydighedsøvelser, men til forskel fra almindelig lydighedstræning lægges der her ikke så stor vægt på præcision, men derimod på samarbejde mellem hund og fører. Det betyder, at man både i træning og i konkurrencer skal udtrykke glæde og positivitet.

Rally-lydighed er en sammenblanding af flere forskellige hundesportsdiscipliner – ligesom i agility skal hund og fører gennemgå en bane med øvelser, men momenterne er baseret på lydighedsøvelser, som f.eks. sit, dæk og spring, kombineret med andre øvelser, der slet ikke kendes fra lydighed. En bane består af 10-20 skilte, som angiver hvilke øvelser hunden skal udføre.

Besøg Rally lydighed på facebook: klik her