×
KALUNDBORG
7
6
5
4
3
2
1
OMRÅDE
OMRÅDER
Om foreningenKontakt foreningenResultaterINTERN


Støt Kalundborg Politihundeforening hver gang du tanker med OK Kort eller OK-Appen.
Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Kalundborg Politihundeforening, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores forening – OK betaler hele beløbet.

Du støtter vores forening med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Kort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores forening en ekstra bonus på 200 kr. 

Bestil et OK Kort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

Har du allerede et OK Kort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Kalundborg Politihundeforening nu, så sørger de for at ændre det.

Støt ekstra med OK Mobil og OK El
Har du et OK Kort kan du fordoble støtten til vores forening. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du vores forening med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 20 33, så sørger de for det hele.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Peter Engsvang23321952 eller
engsvang@ka-net.dk.

Alle med et OK Kort eller OK-Appen har mulighed for at støtte Kalundborg Politihundeforening, så del gerne denne oplysning til din familie, venner og bekendte.
 
 
 
                                            

Nu fordobler OK støtten! - Brug 
OK appen.
Fremover vil vi derfor modtage hele 10 øre pr. liter, når der tankes med OK appen.
Der vil fortsat være støtte på 5 øre pr. liter ved tankning med OK kort.
Kampagnen løber fra d. 1 juni 2023 til d. 31 maj 2024, så hent appen nu og få mest muligt ud af vores sponsoraftale!