PH ØSTSJÆLLAND
FORSIDEBestyrelsenLydighedsholdResultaterSponsorerDM2023INTERN
NYHEDER & INFO

04/02 2024
Ved dagens kåring i PH Østsjælland bestod Sif og Rauna med det flotte resultat 106,8 point.
Dermed er Rauna unghund
Stort tillykke med resultatet

31/01 2024
D. 30/01/2024 blev årets generalforsamling afholdt på Kaisholm.
Vanen tro startede en del medlemmerne aftenen med en omgang Guleærter med al tilbehør.
Pragtfuldt kreeret af Knus Møller!
Mange tak for mad
Herefter blev den mere alvorlige del af aftenens program gennemført i god ro og orden og med mange gode drøftelser for vores forenings fremtid og ikke mindst etatus over det forgangne år, der jo bl.as. bød på afholdelse af DM sammen med PH Ringsted.
Slutteligt blev årets pokaler uddelt under stor festivitas.
Tillykke til alle og held og lykke i 2024

09/12 2023
Den 09. December 2023 var PH Østsjælland værter for en kåringskonkurrence for PH Vordingborg, PH Ringsted samt PH Østsjælland.
I alt 8 hunde stillede fra morgenstunden op i højt humør, fantastiske hunde og en anelse nerver.
Sneen lå stadig spredt på arealerne, hvilket især kunne mærkes på sporene.
Vejret var lidt råt, blæsende og med småregn indimellem. Dog primært over frysepunktet.
Niveauet hos både hunde og hundeførere var ganske højt og det lover godt for kåringshundene i det kommende år.
Stort tillykke til alle deltagere.
Resultaterne kan ses på fanebladet for resultater

30/10 2023
Årets sidste unghundeoprykning for PH Østsjællands medlemmer blev arrangeret af PH Slagelse.
Kl 07:00 om morgenen efter sommertidens ophør ( så vi kunne sove en hel time længere ) mødte alle forventningsfulde op.
Desværre levede resultaterne ikke helt op til forventningerne, men det var en dejlig dag i højt humør og silende regn.
Spor og felt var mere i kategorien mudderpøl.
Claus/Pingo sluttede på en 5 plads
Ib/Cooper nr 6
Mai-Brit/Mille nr 8

15/10 2023
Holdmesterskabet 2023 blev vundet af vores dygtige hundeførere foran PH Ringsted og PH Vordingborg.
På en blæsende og særdeles kold søndag morgen midt i oktober mødte 2 kåringshunde samt 2 unghunde fra PH Østsjælland  til årets store konkurrence.
Denne gang afholdt på særdeles flot vis af PH Vordingborg.
Trods vejrgudernes forsøg på at spolere dagen (kan man bare ikke når det er hundefolk), klarede alle sig flot gennem disciplinerne.
Og samlet sety så godt, at vi endte med at tage holdmesterpokalen med hjem til Kaisholm
Tak til alle dommere, hjælpe og hundeførere som gjorde dagens til en fantastisk oplevelse

20/08 2023
PH Østsjælland afholdt lørdag d. 19. august lokal unghundekonkurrence.
Som altid fyldtes klubhuset af glade forventningsfulde hundeførere og hjælpere kort før 07:30.
Efter fælles morgenmad samt instruktioner om dagens forløb fordelte hundeførerne sig på de forskellige standpladser og dagens konkurrence gik i gang 08:30.
Da der var tale om opvarmning til efterårets mere officielle prøver, var alt arrangeret præcis som det skulle være i henhold til reglementet.
Dommerholdene bestående af Aksel/Karsten samt Ejvind/Knud lagde fra start en hård linie, men alt forløb i god ro og orden samt i et fantastisk højt humør fra alle.
Efter alle strabadser var overstået samledes vi til lækker frokost(kreeret af Betina og Lene) samt offentliggørelse af dagens resultater.
Det blev en 1.plads til Claus/Pingo, 2.plads til Ib/Cooper og en 3.plads til Tina/Laika. Maibrit/Mille udgik pga løbetid.
Tillykke til alle og tak til alle som var med som hjælpere, dommere, tilskuere og stillede hundeførere.
Det var en dejlig dag.

16/07 2023
Karsten og Amalka slap i dag gennem nåleøjet og bestod kåringen med det flotte resultat 108,5 point.
Stort tillykke til dem og velkommen i Unghundeklassen

08/07 2023
Så fandt vi vinderen af den traditionsrige Sommer Cup.
Vinder i 2023 blev Sif og Rauna med flotte 128,5 point ud af 132 mulige.
Og desuden blev det flotte resultat opnået trods Rauna mente der skulle fanges fluer under dækøvelsen.
Sif og Rauna var skarp forfulgt af endnu en upcomming kåringshund, nemlig Lene og Ziggie.
Deres samlede resultat landede på 128 point efter en super flot indsats.
3. heat blev også afholdt i fantastisk sommervejr og højt humør.
Redaktøren glæder sig allerede til Sommer Cup anno 2024

02/07 2023
Karsten Nielsen med Amalka havde i dag sin prøvekåring på Kaisholm.
De kom  flot igennem med 101,6 point.
Tillykke med resultatet

25/06 2023
Endnu en afdeling af årets Sommer Cup blev afviklet i højt humør og varmt sommervejr.
Denne gang deltog Lene Nordstrøm og Lone Rydén også, hvilket kun gjorde det samlede resultat endnu mere spændende idet de besatte henholdsvis 1. og 3. pladsen.
Sif og Rauna viste endnu en gang gode takter og snuppede 2. pladsen
Så det endelige resultat er fortsat åbent.
Sidste heat i Cuppen afholdes lørdag d. 08. juli 2023