VENDELBO
7
6
5
4
3
2
1
OMRÅDE
OMRÅDER
FORSIDEGalleriTilmeldingerSponsorerINTERN
Logo
NYHEDER & INFO

29/06 2024
SOMMERAFSLUTNING PÅ SÆBY HAVN

Forårssæsonnens afslutning blev fejret med træning i et anderledes miljø - og meget godt vejr - på Sæby havn.
Vi fik trænet både lydighed og næsearbejde, og stemningen var helt i top.

Efter træningen var det tid til lækkert mad fra Pier 2 Grill og Ishus. Nogen fik også plads til en is. 

TAK for en fantastisk sæson. Vi ses på den anden side af sommerferien d. 13. august, hvor der også afholdes medlemsmøde. 
(Tyvstart for medlemmer der ønsker at deltage på kursus om beløning og motivation d. 11. august.)01/10 2023
FLOT PRÆSTATION TIL DM

Charlotte med Maja blev udtaget til årets DM i patruljeklassen. 
Det var et stærkt felt de to var oppe imod, men alligevel præsterede de at blive nummer 8 ud af 24 deltagere. 
Selvom det ikke kunne give en plads på podiet, fik Charlotte alligevel imponeret juryen i sådan en grad, at hun fik tildelt ærespokalen for "Ung Lovende Hundefører".

Stort tillykke!
06/04 2023
NYE OMRÅDEINSTRUKTØRER 

Hvert af de 7 områder fik i 2022 mulighed for at melde to instruktører til uddannelsen som områdeinstruktør.
Formålet med uddannelsen af områdeinstruktører er at styrke lokalforeningernes intruktører gennem faglig sparring og videreformidling af den viden, der er tilegnet på kurserne.

I område 1 blev Henrik Buchardt og Sofia Nielsen indstillet til uddannelsen. Områdeleder Johnny Nielsen har deltaget som observatør. 
Sidste uddannelsesdag i denne omgang blev 2/4-23, og her uddelte Jan Verner også diplomer, til de der har deltaget i alle uddannelsesdagene. 

Det har været en utrolig inspirerende uddannelse, hvor alle deltagere fik mange gode redskaber med hjem fra instruktører fra både Politiet og fra SWDI. 
Det vil i fremtiden komme hele område 1 til gode, da der vil blive udbudt nye kurser i lighed med det kursus om afståelse, der allerede er afviklet. Derudover er der også mulighed for sparring og nye input, hvis en instruktør eller hundefører er kørt fast. 


18/03 2023
OLIVIA OG ENYA LAVEDE FLOT HVALPEPRØVE

Lørdag d. 18/3-23 blev dagen hvor Olivia og Enya skulle til hvalpeprøve. Det klarede de super flot, og endte med at få 112 point ud af 120 mulige. 
Stort tillykke til Olivia og Enya med resultatet!
18/02 2023
STORT TILLYKKE MED BESTÅET HVALPEPRØVE

Lørdag d. 18/2-23 lykkedes det for 4 nye hundeførere at få deres hunde flot gennem hvalpeprøven. Diana var dommer, og hun uddelte efter prøven ros til hundeførerne for deres fine arbejde med hundene.
Kicki havde igen sponseret søde stenhunde i præmie.
23/01 2023
NY KÅRING I KLUBBEN

Stort tillykke til Anne som fik Baloo kåret søndag d. 22/1-23. Og så endda på udebane.
Nu er vejen til konkurrencerne banet. 
28/12 2022
Tryk HER for at komme til galleriet


08/12 2022
KURSUS I KÅRINGSPROGRAMMET

Torsdag d. 8/12-22 afholdte PH-Vendelbo et kursus i Kåringsprogrammet for alle interesserede i område 1. 
På trods af snevejr og sneglatte veje var der et flot fremmøde.

Kåringsmand Carsten Svendsen startede med at gennemgå hvilke krav, der skal være opfyldt, før en hund kan stilles til kåring. Herefter blev øvelserne gennemgået: hvordan udføres øvelsen, hvilke kommandoer er tilladte og hvordan bedømmes øvelsen. 
Herunder kom Carsten også ind på, hvad der kan betale sig for hundeførere at gøre, hvis hunden laver en eller anden utilsigtet fejl i en øvelse.

Aftenen bød på gode diskussioner, spørgsmål og grin. 


 


26/11 2022
JULEKONKURRENCEN I BROVST

Det var en veltilrettelagt konkurrence for de ukårede hunde i Brovst d. 26/11-2022. Selv vejret viste sig fra sin bedste side. 
Vi havde 2 hundeførere med i holdkonkurrencen: Anne og Johnny.
Generelt klarede to to sig rigtig fint, og endte på en samlet 2. plads i holddelen.

Johnny og Ego var ikke helt enige om udførelsen af de to bid, derfor endte han på en samlet 6 plads med 70,9 point i den individuelle del. Anne fik en flot 2. plads med 100,7 point. Så er det vist snart tid til at bestille en kåring! 

Se alle resultater her.


05/11 2022
TRÆNINGSDAG I FÅRUP SOMMERLAND

Lørdag d. 5/11 var alle medlemmer i Vendelbo inviteret til en træningsdag i Fårup Sommerland. 25 hundeførere mødte forventningsfulde op med højt humør og skiftetøj. Træningsdagen var tilrettelagt af to betjente, og aktiviteterne havde til formål at give hundene gode oplevelser i et anderledes og spændende miljø. Både hvalpe og gamle hunde fik én på opleveren. Det samme gjorde førerne, skulle jeg hilse og sige.

Som noget af det første kom hundene igennem Rævens Hule, som er opbygget som et hurlumhej hus. Her blev både hunde og førere udfordret på turen gennem banen. Det var sjovt at se at visse områder, som for eksempel det skrå gulv, udfordrede førerne i langt højere grad end hundene.

 


En anden opgave var fært-stop efter en figurant, som flygtede gennem en labyrint. Der var 4 veje ind i labyrinten, men kun én ledte frem til figuranten. Her måtte flere af hundene indse, at det var nødvendigt at bruge næsen, for at finde frem til figuranten. Det var en god og lærerig øvelse for hundene, som skulle løse opgaven på egen pote, så føreren ikke forurenede området med fært.
Hunde og hundeførere fik senere prøvet kræfter med junglestien, hvor vejen gik op og ned ad stejle ramper. Hen over smalle broer og net. Over hængebroer, skibe og gyngende gulv samt ned gennem rutsjebaner.Imens var andre hunde ude at rundere på en eftersøgningsbane mellem forlystelser, klatrestativer og  trampoliner.Herefter fik hundene et tiltrængt hvil, mens der blev spist frokost.

Eftermiddagen gik med spor og gerningssteder, hvor der også var mulighed for at søge efter blod. Det var imponende at se, hvordan alle hunde klarede at omstille sig til at arbhejde i så fremmedartet et miljø som en forlystelsespark er, i forhold til de områder hundene trænes i til dagligt.

Dagens sidste opgave var for de hunde, som kunne gennemføre et 10-er-stop. Og det var den eneste information vi fik om øvelsen, inden vi enkeltvis blev kaldt frem. Det var ikke uden spænding i kroppen, at man  gik frem mod opgaven, for endnu havde vi ikke haft brug for det skiftetøj, vi havde fået besked på at medbringe.
Fremme ved øvelsen blev hundeføreren beordet ned i en kano. Og allerede her kom den første udfordring, for ikke alle hunde var lige samarbejdsvillige i kanoen. Med beskeden ”Reager på det der sker undervejs!”, blev man sendt ud på søens vand. Efter kort tid lød et skud, og en figurant trådte frem af buskadset på den modsatte bred. Samtlige hunde blev straks ivrige efter at få fat på figuranten. Men at springe ud af kanoen og ned i søen for at få fat på figuranten, var alligevel en anden sag. Dette gav mange sjove situationer og gode grin. Enkelte hundeførere var solidariske og hoppede i vandet med hundene. Nogen mere frivillgt end andre, skal dog siges… Men alle hunde fangede figuranten og bar stolt ærmet tilbage til føreren.

Jeg er sikker på at mange hunde sov godt den aften.En kæmpe stor tak skal lyde til Fårup Sommerland for at give os mulighed for at træne i parken.


 

1
2