Hundeførere, som er udtaget til DM 2020, kan ses HER
 
Dommere, figuranter og officials, som er udtaget til DM 2020, kan ses HER
 
 

Hovedbestyrelsen har den 21/9 holdt videomøde vedrørende DM.

HB besluttede på mødet, at DM 2020 kan gennemføres, men med rigtig mange restriktioner for at vise ansvarlighed og undgå smittespredning.

Det betyder, at:

· Der bliver ingen indmarch eller officiel åbning.

· De sociale aktiviteter i forbindelse med DM aflyses. Der bliver således ingen fællesspisning i forbindelse med DM, men maden bliver bragt ud til hytterne.

· Der bliver ingen live-streaming fra hovedstandpladsen, og der må på intet tidspunkt befinde sig mere end 50 personer på hovedstandpladsen.

· Vedrørende check-in: Nøgler, glas, informationsmateriale mv. bliver lagt til deltagerne i deres respektive hytter inden ankomsten. Hyttenumre tilgår via SMS for at undgå sammenstimlen ved check-in hytten.

· Der opfordres til, at man udviser den største grad af ansvarlighed og ikke kalder til små fester i hytterne.

· Deltagerne får udleveret plan over konkurrencerne og kører selv ud til standpladserne på de 2 konkurrencedage. Man forbliver i eller omkring sin bil, indtil man kaldes frem af dommerne, hvorefter øvelsen gennemføres. Der må IKKE medbringes tilskuere til øvelserne.

· Sektionsmøderne aflyses.

· Det tillades, at der afholdes udendørs dommer-/figurantmøder med tilpas afstand mellem de deltagende personer.

· Der etableres præmieoverrækkelse, således at vinderne i de enkelte klasser enkeltvis kommer frem og får udleveret medalje og pokaler, ligesom der tages foto.

· Såfremt der er deltagere, som har symptomer på covid-19, skal de melde afbud til DM.

· Vi har valgt, at der ikke skal foreligge krav om covid-19 test inden fremmødet, men at man i stedet kontinuerligt henholder sig til de anbefalinger, som er givet af Sundhedsmyndighederne.

 
 
 
Dansk Politihundeforening, Eskildsvej 8, 8960 Randers SØ, Tlf. 5180 8734, E-Mail
edit | powered by &Rcms