×
KØBENHAVN
7
6
5
4
3
2
1
OMRÅDE
OMRÅDER
FORSIDEAktivitetskalenderKlubtøjINTERN
Logo

Træningen i PH København foregår enten ved at være tilmeldt et af vores hold, ved selvtræning evt. sammen med andre, fællestræning eller begge dele.

Træning på vores Hvalpe- og Lydighedshold kræver ikke aktivt medlemskab af afdelingen, det gør imidlertid deltagelse på andre hold.
 

Aktive medlemmer kan benytte banen til selv- og fællestræning på tirsdage, torsdage og søndage. Banen er dog forbeholdt holdtræningen når disse træner. Spørg om der evt. er et område til selvtræning, hvis du ønsker at træne mens der er hold.
Kårings og bidetræning ligger om søndagen og skifter mellem at træne på banen og i skoven.
Skoven er til rådighed om søndagen. Den er forbeholdt vores konkurrencehunde fra kl. 08.30 til kl. 10.00. Her efter er den åben for træning frem til kl. 14.

Vores grundregel er når man ankommer til afdelingen eller i skoven, at man (uden hund) lige får hilst på de andre medlemmer der måtte være til stede og får et overblik over hvem der træner hvad på det tidspunkt.

Bemærk! - Vi kan også selvtræne på mandage, onsdage og lørdage når Kreds 3's medlemmer ikke er der.
Skulle der komme nogle af deres medlemmer mens man træner på disse dage, afbryder man straks sin træning og sætter hunden i bilen. Så kan man altid tage en snak med de ankomne, om der skulle blive mulighed igen for at gå på banen.